GROOT IN HANDWERK

Beijer is uw servicegroothandel in breiwol, handwerkprodukten, kleinvakartikelen en naaimachinetoebehoren. Een uitstekende produktkwaliteit en uiterst betrouwbare levertijden vormen de basis van onze bedrijfsfilosofie

INNOVATIEF

Diverse ontwikkelingen hebben Beijer een vooraanstaande marktpositie bezorgd. De Jobelan borduurstoffen en de populaire huismerkcollectie handbreigarens zijn hiervan een sprekend     voorbeeld. Met een goed marktinzicht en onderscheidend vakmanschap zijn wij in staat om onze klanten uitstekend te bedienen.

ONZE DEALERS

Onze produkten worden in Nederland en België verkocht door speciaalzaken in wol-, handwerk- en kleinvakartikelen, naaimachinespeciaalzaken en door grootafnemers in de rest van Europa.

PRODUCTEN

Breien en haken
Beijer brengt onder haar huismerk een groot assortiment brei- en haakgarens in de populaire prijsklasse en is ook distributeur van de Franse Cheval Blanc breigarens. Wij hebben een compleet assortiment van alle accessoires op voorraad. Van breinaald tot schaar, Beijer heeft het allemaal.

Borduren
Borduurt u wel op de juiste stof?
Beijer is de leverancier van Jobelan borduurstoffen en nog heel veel andere borduurstoffen, zoals Beiersbont, kaaslinnen, aidastoffen etc. Borduurstoffen zijn, in tegenstelling tot veel andere stoffen, vierkant geweven. Dit houdt in dat zowel horizontaal als verticaal evenveel draden zijn gebruikt. Voor elke toepassing hebben wij de juiste samenstelling. Een groot deel van ons assortiment bestaat ook uit tafelkleden, badstofartikelen en kruissteekkussens. Ons assortiment borduurgarens bevat het totale kleurenpakket. Merken zoals DMC, Anchor en het zeer bekende Deense Blomstergaren kunnen wij direct uit voorraad leveren. Hulpartikelen zoals borduurringen, kabelnaalden en andere accessoires kunt u ook bij ons kopen.

Kleinvak- en naaitoebehoren
Alles wat om de naaimachine heen wordt gebruikt. Dit is de beste omschrijving van deze productgroep. Denkt u hierbij aan naaimachinenaalden, tasbeugels, ritsen, zelfmaak knuffeldieren en hobby-artikelen voor zowel kind als volwassene.

Opbergsystemen
Wij hebben in ons programma allerlei garen- en onderdelen organizers, naaiboxen in kunststof en hout, mandjes, doosjes, breitassen, als ook gevulde (spelden) blikjes, naaietuis en naaisetjes.  Praktische naaimachinemeubelen- en koffers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.